Showing posts with label Sports. Show all posts
Showing posts with label Sports. Show all posts

Saturday, August 14, 2010

Sports02

1) Which country won the inaugural Twenty20 world championship?

Ans :India
2) Whose wicket did Sri Lankan spinner Muthiah Muralidaran take 
to break Shane Warne's world record?

Ans :Paul collingwood

3) Who made up the only Australian team to have ever won the 
Hopman Cup?

Ans :Mark Philippoussis and Jelena Dokic.

4) Which Australian became the country's latest motor sport world champion 
when he took out the MotoGP title? And for what team does he ride?

Ans :Casey Stoner, Ducati.

5) What are the nicknames of Australia's national men's and 
women's water polo teams?

Ans :Sharks, Stingers.

6) Which club hold the record fore greatest number of FA Cup Final 
appearances without winning?  

Ans : Leicester City

7) How many tennis grand slam events has Tim Henman won

Ans : none

8)  In cricket how many runs are scored when the ball hits a 
helmet left on the ground by the fielding team?

Ans : 5

9)  How long is a pole used in pole-vaulting, in feet?

Ans : 16 feets

10) Which country's team always leads the Olympic 
opening procession?

Ans : Greece

11)  Constantino Rocca is associated with which sport?

Ans: Golf

12) Who holds the record as being Britain's youngest ever 
Formula 1 Driver?

Ans : Jensen Button

Sports01

1. Father has scored 1361runs from
34 ODI's at an average of 40.02.
Son has taken 113 wicket's from his first 68
ODI's at an bowling average of
26. The son would like to forget
his 20-20 outing against India.
Name this Father & Son duo.

Ans: Chris Broad and Stuart Broad (Hope You Remember Yuvi Slamming Six 6's of an Over!!)

2. His father is a Metallurgist &
mother is a Piano teacher. He took
6/0 in his first over at his very first
game 4 his school. He is called as
“Binga” by his friends and he is a
part of music band “Six & Out”.
Name him.

Ans: Brett Lee

3. Mohammad Irfan of Pakistan will Play
for which IPL Team?

Ans: Kolkata Knight Riders

4. Name this F1 driver who played football in
his school alongside current Aston Villa
midfielder Ashley Young. He was named
after a famous US athlete. At the age of ten,
he approached McLaren team principal, Ron
Dennis, at an awards ceremony and told him
"I want to race for you one day“. On
December 18, 2007 he was suspended from
driving in France for a month after being
caught speeding at 122 mph (196 km/h) on
a French motorway. Now he is living in
Switzerland at present.

Ans: Lewis Hamilton

5. Who is the Official Title Sponsor for
English Premier League?

Ans: Barclays